Újabb lépés a NER-kompatibilitás felé: Vodafone TV2 együttműködés

Vodafone televízióÚjabb mérföldkőhöz ért a Vodafone és a TV2 együttműködés, hiszen a TV2 elérhetővé teszi a streaming szolgáltatását a Vodafone TV platformján.

A TV2 Play Prémium 2023. márciusától elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptember 6-tól pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megtekinthetők a TV2 Play Prémium streaming platform tartalmai. A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

A mobilapplikációs és a webes elérés után a TV2 Csoport TV2 Play Prémium szolgáltatása szeptembertől a Vodafone TV-n keresztül közvetlenül is elérhetővé válik a Vodafone előfizetői számára. Az applikációval számos olyan műsor nézhető vissza, amire máshol már nincs lehetőség. Így például a Spíler Extra (a Spíler1 és Spíler2 televíziócsatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids műsorai kizárólag ezen a felületen érhetők el a televíziós sugárzást követően.

Egyszerre két stream egyidejű futtatására van lehetőség

A Spíler Extra részeként számos nemzetközi sportverseny, így a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája, a Francia Kupa, a Nemzetek Ligája, az Európa-bajnoki selejtezők, a Szaúdi Liga, a Premier League TV, a La Liga TV és a Liverpool TV tévés élő közvetítései mellett olyan mérkőzéseket is megtekinthetnek a felületen a sportrajongók, amelyeket a tévében nem sugároznak a csatornák. Az alkalmazáson keresztül a Mozi+ és a Moziverzum sikerfilmjei és egyéb tartalmai is elérhetők, a gyerekeknek pedig a TV2 Kids extra műsorai kínálnak kikapcsolódást.

A Vodafone TV-n keresztül a TV2 Play Prémium alkalmazás a médiaszolgáltatónál már regisztrációval és előfizetéssel rendelkező előfizetőink mellett, a TV Prémium, TV HD Plus, TV HD Max + FilmBox Pro, TV HD Családi, TV HD Extra FilmBox Pro és TV HD Extra HBO Pak csomagok előfizetőinek válik közvetlenül és díjmentesen elérhetővé amennyiben a Vodafone által e-mailen küldött aktivációs kóddal a médiaszolgáltató honlapján regisztráltak. A TV2 Play Prémium applikációban előfizetésenként egyszerre két stream egyidejű futtatására van lehetőség.

A TV2 Play Prémium 2023 márciusában került be a Vodafone streaming szolgáltatásai közé a Netflix, az HBO Max, az RTL+ Active, a DaVinci Kids, a FilmBox+ és a NET4 mellett, ezzel tovább színesítve a Vodafone TV-n elérhető tartalmak körét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Charles Simonyi 75 éves

hét szept 11 , 2023
Szeptember 10-én volt hetvenöt éves Charles Simonyi magyar származású amerikai szoftverfejlesztő, akinek a Microsoft Wordöt és az Excelt köszönhetjük. Középiskolásként hozzáfért egy URAL-2 szémítógéphez Az ünnepelt 1948-ban született Budapesten Simonyi Károly néven. Édesapja, Simonyi Károly Kossuth-díjas mérnök és fizikus, az első magyar magfizikai részecskegyorsító megépítője, A fizika kultúrtörténete című világsikerű […]
Charles Simonyi

És még ez is...