Új POS terminál menedzsment megoldását mutatott be az Ingenico Group

pos-terminalAz egyszerű és biztonságos fizetési megoldások szállítója, az Ingenico Group bemutatta új megoldását, amely a fizetési terminálok tulajdonosainak, és üzemeltetőinek nyújt minden eddiginél hatékonyabb segítséget. Az Estate Manager teljes felügyeletet és irányítást biztosít a fizetési terminálok felett egy széles funkcionalitást kínáló web-alapú portálon keresztül.

A modulokból álló rendszer számos funkciót kínál az alapoktól, mint a szoftver frissítések; az összetettebb feladatokig, mint a terminálok folyamatos karbantartása és életciklusuk menedzsmentje. A terminál üzemeltetők a rendszer segítségével maximalizálhatják a terminálok rendelkezésre állási idejét, amellett, hogy távolról is teljes irányításuk alatt tarthatják az eszközöket. Az Estate Manager a legújabb trendeknek megfelelő továbbfejlesztett felhasználói élményt, és ergonomikus webes felületet kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A DT felhőjébe költözik az SAP

szo márc 19 , 2016
A Deutsche Telekom (DT) új Nyílt Telekom Felhő (Open Telekom Cloud) platformot indított, amely egy OpenStack-alapú IaaS megoldás. A DT abban reménykedik, hogy az új platformmal stabilan megvetheti a lábát abban a piaci szegmensben, amelyet eddig nagyrészt amerikai cégek domináltak. A felhő hardver- és szoftver beszállítójának a Huawei Technologies-t választotta. A […]
felhő