Új képességekkel bővült a CRS Portál

mi-van-haA vállalati kontrolling riportokat és üzleti analitikákat egységes online portálfelületen megjelenítő CRS Portál a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb adatelemzési és adatkezelési képességekkel bővült, mindezt a lehető legegyszerűbb megoldások alkalmazásával. A nagymennyiségű adat online elemzésében a Pivot adatelemzési modul, a tervezésben pedig a „What if?” elemző és tervező modul nyújt segítséget. A Pivot alapú Big Data analitikai eszköz akár több tízmillió adat online elemzését teszi lehetővé, futási időben, hosszas előkészítő munka nélkül, akár közvetlenül a forrásrendszerekből. A rendelkezésre álló adatokat a felhasználó „fogd és vidd” módszerrel a számára megfelelő, elemezhető formára hozhatja, az elemzés eredményét elmentheti és munkatársaival megoszthatja.

A „What if” tervezési és elemzési eszköz a „Mi van, ha?” típusú kérdésekre ad választ. Az eszköz segítségével egy adott probléma megvizsgálására egymástól eltérő forgatókönyvek, elemzési esetek állíthatók fel a CRS Portálban. Ezek végeredményeit összehasonlítva kap képet a felhasználó arról, hogy a kiindulási adat(ok)ból felépített szcenáriók közül melyik közelíti meg legjobban – vagy egyáltalán nem – az elvárt eredményt. Az elkészült elemzések eredményei „fogd és vidd” módszerrel egy grafikonra helyezhetők, és a megjelenített értékek vizuális formában is elemezhetők. Az elemzést nagyban elősegítik az előre beépített elemző függvények, amelyekből egy időben akár több is megjeleníthető a grafikonon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Terjed, mint a nátha a mobil munkavégzés

sze okt 1 , 2014
Az Oracle új nemzetközi felmérése azt mutatja, hogy a munkavállalók világszerte egyre elégedettebbek a mobil munkavégzés rugalmas lehetőségeivel, és szerintük így hatékonyabban tudnak dolgozni. A vállalatok többségénél azonban még várat magára a mobil munkamódszerek bevezetése, és a felmérés arra is rámutat, hogy ha kellő útmutatás és az alkalmazottak bevonása nélkül […]