Mátrix: a UNIT4 stabil pozícióban

matrixA UNIT4 bejelentette, hogy megőrizte a „Leaders” kvadránsban elfoglalt pozícióját a Nucleus Research Technology, ERP rendszereket besoroló Értékmátrixában, amelyet az elemző cég 2014 második félévét értékelve készített el. A UNIT4 a legjobbak közé került felhasználhatóság szempontjából. Az Értékmátrix alapját két értékmérő, a használhatóság és a funkcionalitás jelenti, e két tulajdonság az, amelynek alapján a Nucleus megítélése szerint felmérhető a kezdeti megtérülési ráta és végső soron egy ERP megoldás maximális értéke.

A Nucleus több területen is megvizsgálta a UNIT4 jövőbeli terveit, beleértve az ’in-memory’ képességeket (a UNIT4, az Agresso 2013 rendszerbe már beágyazott olyan in-memory képességeket, amelyek asszociatív szűréseket biztosítva lehetővé teszik az összetett üzleti adatok gyors elemzését), a közösségi együttműködést és az iparág-specifikus funkcionalitásokat. A Nucleus várakozásai szerint amennyiben a UNIT4 sikerrel jár horizontális és vertikális (olyan szektorokra fókuszálva, mint az üzleti szolgáltató, a non-profit, az önkormányzati, az oktatás, a nagykereskedelem és az ingatlangazdálkodás ágazatok) képességekkel kapcsolatos tervei végrehajtásában a következő néhány negyedévben, akkor tovább erősítheti pozícióját az értékmátrixban.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Huawei összeállította a feltétellistáját

pén dec 5 , 2014
A Huawei bemutatta legújabb, 100 pontból álló kiberbiztonsági ajánlását tartalmazó Fehér Könyvét. A vállalat ebben a kiadványában a számára feltett kiberbiztonsággal kapcsolatos kérdések, valamint a legjobb gyakorlati eljárások és szabványok értékelése alapján – az iparág történetében először – a távközlési- és infokommunikációs hálózati termékeket vásárlók számára állította össze azokat a […]
könyv