A QNAP bejelentette a Qsirch Firefox bővítményét

QNAP -TS-831X-Turbo-NASA QNAP Systems, Inc. bejelentette, hogy a Qsirch keresőmotorját Firefox bővítménnyel – Qsirch Helper – frissítette, miután 2016 márciusában már kiadta a Google modulját. A Firefox 2016. áprilisában kiadott gazdasági jelentése szerint 15,6 százalékkal megelőzték a Microsoft Internet Explorer és Edge böngészők összesített, 15,5 százalékos piaci részesedését. A QNAP reagálva erre a piaci növekedésre készítette el a Qsirch Helpert Firefox bővítményt, ezzel is még jobb választást kínálva a böngésző felhasználóinak.

A Qsirch Helper applikációval a felhasználók a NAS-on és az interneten egyszerre kereshetnek, növelve ezzel a fájlkeresés mértékét és hatékonyságát. Amikor a Google keresőt használjuk a Firefox böngészőben, a Qsirch Helper a keresőszavaknak megfelelően a NAS-on is megtalálja a fájlokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ingyen internet a Telenortól

vas szept 25 , 2016
A szeptember 29-i Telenor nap alkalmából a társaság belföldön ingyenes és korlátlan Hipernet eléréssel ajándékozza meg lakossági ügyfeleit. 2016. szeptember 29. 00:00 és 23:59 között a Telenor lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat, ügyfeleik tehát mobil-adatcsomagjuk keretétől függetlenül szabadon internetezhetnek, az ezen a napon forgalmazott adat nem befolyásolja adatkeretüket.

És még ez is...