Új informatikai eszközöket kapott Kígyós

Kigyosi-Elemi-Iskola-Ovoda-ajandekA kígyósi oktatási komplexum. amely egyszerre óvoda és iskola is egyben nagyot lépett előre az informatika terén — írja a karpataljalap.net. Ugyanis karácsony előtt Kígyósra látogatott a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Kormányhivatalának delegációja Társy József kabinetfőnök vezetésével, hogy egy hasznos ajándékcsomagot nyújtson át a Kígyósi Elemi Iskola-Óvoda vezetőinek és tanári karának. A delegációt Mester András, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) gazdasági és önkormányzati titkára, Nagy Attila, Kígyós polgármestere, valamint Vass Ottó, a Beregszászi Járási Tanács képviselője fogadta.

A számítástechnikai ajándékcsomagot a kabinetfőnök nyújtotta át Homoki Ildikónak, az iskola igazgató asszonyának és a település polgármesterének, Nagy Attilának. A négy asztali számítógépet, két notebookot és egy lézernyomtatót magába foglaló adományt a miskolci székhelyű Szinva Net Zrt. informatikai cég ajánlotta fel a kormányhivatal számára, hogy majd döntés szerint annak a kárpátaljai településnek adományozzák, amelyik a legjobban rászorul. A kígyósi iskolának eddig egy régi, minden tekintetben elavult számítógépe volt, amelyet közösen használtak az oktatási komplexum tanárai és diákjai.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gigantikus informatikai fejlesztés a köznevelési intézményekben

sze jan 6 , 2016
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) csaknem 12,5 milliárd forint támogatásból komplex informatikai fejlesztést valósít meg a köznevelési intézményekben az Új Széchenyi Terv keretében — írta az MTI december 31-én. A kiemelt projekt célja, hogy a közoktatási intézményeket korszerű, a kor igényeit kielégítő informatikai eszközökkel lássák el. A projekt keretében informatikai […]