Már lehet pályázni a Vodafone Digitális Díjra

Három kategóriában lehet pályázni csütörtöktől a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra, amelyet második alkalommal hirdet meg a Vodafone Magyarország Alapítvány. A díjat három kategóriában – digitális társadalom, digitális esélyegyenlőség, valamint bolygónk és fenntarthatóság – hirdeti meg a vállalat – mondta el Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A pályázatra magánszemélyek és vállalkozások, nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését várják 2020. március 6-ig – mondta el Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi tagja.

A digitális társadalom kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, amelyek a teljes társadalom javát szolgálják, valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát, valamint az 5G lakossági felhasználására hoznak jó példát. A digitális esélyegyenlőség kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket. A bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához. A három kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani.

A Vodafone Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat, amelyre 144 pályázat érkezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarországon 2030 végére sem lesz elérhető mindenki számára az egy gigabites sávszélesség

ked dec 3 , 2019
Minden közintézmény és a háztartások több mint háromnegyede számára elérhető lesz 2025 végére az egy gigabites sávszélesség, amit 2030 végéig hozzáférhetővé tesznek a háztartások döntő többségénél – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter egy konferencián. Mint elmondta, Magyarország nemzetközi összevetésben kiemelkedően teljesít a szélessávú lefedettség, illetve a hálózati összekapcsoltság […]
Palkovics László