Főállású Angyal: Fábián 300 tartós kórházi ellátásra szoruló gyermek napjait tette szebbé

A 2019-ben négy Főállású Angyal dolgozott társadalmi célú projektjén a Vodafone Magyarország Alapítvány segítségével. Az Angyalok a tanárok, a tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek, a nők és a fogyatékkal élők csoportját segítették munkájuk során. A négy projekt a társadalom különböző rétegeit segítette a digitális technológia felhasználásával.

A Vodafone Digitális Kórházi Angyal, Fábián Sára, az általa alapított Amigos a gyerekekért szervezettel karöltve végezte tevékenységét. Az egyetemistákból álló jótékonysági szervezet súlyosan beteg gyerekek mindennapjait teszi jobbá a nyelvtanulás segítségével. Digitális Kórházi Angyalként Fábián a Vodafone digitális eszközeinek bevonásával gazdagította a tartós kórházi ellátásra szoruló gyermekek oktatását és az Amigos önkénteseivel élvezhetőbbé tette mindennapjaikat. A Digitális Kórházi Angyal projekt részeként pedig egy újabb kórházzal bővült az amigók portfóliója: már a Debreceni Gyermekgyógyászati Klinikán fekvő beteg gyerekek gyógyulását is segítik. Az elmúlt egy évben Fábián és az Amigos a gyerekekért alapítvány több mint háromszáz tartós kórházi ellátásra szoruló gyermek napjait tette szebbé a Vodafone Alapítvány által adományozott tabletekkel és VR szemüvegekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagy volt az informatikus hallgatók lemorzsolódása, lépett az ELTE vezetősége

vas jan 5 , 2020
Lassan ugyan, de nő az informatikai képzések népszerűsége a felsőoktatásban, a magas lemorzsolódási arány miatt azonban az iskolák nem tudnak annyi diplomás pályakezdőt kibocsátani, amennyire az ágazatnak szüksége lenne. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) felfigyeltek arra, hogy túl sok az olyan hallgató, aki nem tudja befejezni a képzést. 2015-ben a […]
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem