A Key Telecom nem aprózza

forintA Key Telecom Kft. tavaly 39 829 600 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázat keretében. A közel százmillió forint összköltségű beruházás célja a vállalkozás versenyképességének elősegítése az eszközpark, a humán erőforrás, valamint a vállalati stratégia alkotás fejlesztésével. A fejlesztés keretében tervezett eszközbeszerzés célja többrétű: elősegíti az optikai és vezetékes telefon hálózatok kiépítését, hozzájárul az analóg távközlési rendszerről a digitális és optikai hálózatokra történő átállásból származó nehézségek áthidalásához, valamint megteremti a szilárd alapot a nagy eszközigényű tendereken való sikeres szereplésnek. A projekt továbbá lehetőséget teremt arra, hogy a technikai feltételek biztosítása mellett a vállalkozás bővíteni tudja munkaerő állományát és képzéseket szervezzen már meglévő munkavállalóinak.

A 2010-ben alapított Key Telecom a távközlési piac teljes spektrumán kínál megoldásokat a szerződéskötéstől a speciális helyszínekhez kapcsolódó tervezésen és engedélyeztetésen és a mérnöki feladatokon át a kulcsrakész kivitelezésig bezáróan. A kisvállalkozás jelenleg 13 fővel működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Cisco összewifizte a Rijksmuseumot

sze ápr 2 , 2014
Tíz év alatt újult meg és gazdagította új dimenzióval a látogatói élményt az amszterdami Rijksmuseum — írja a Cisco közleménye. Az intézményben a Cisco által kiépített vezeték nélküli hálózat révén új szolgáltatások, például multimédiás tárlatvezetés és részletes információk érhetők el saját mobileszközök segítségével, miközben a technológia jelenléte nem vonja el […]

És még ez is...