Lenovo YOGA Tablet 2 Pro: projektor a tabletben

1

YOGA-Tablet-2-ProA Lenovo bemutatta az új YOGA Tablet 2 Pro-t. A prémium médiahasználatra kihegyezett YOGA Tablet 2 Pro csúcsszolgáltatása egy beépített Pico projektor, amellyel egy szempillantás alatt tévéképernyővé vagy mozivászonná varázsolhatjuk a falakat. A projektor ötvenhüvelykes képernyőjű mozi élményt nyújtó eszköz 16:9 képarányú, nagyfelbontású képet vetít, akár három órán keresztül. A készülékbe egy mélynyomóval ellátott nyolc wattos hangrendszert is építettek. Mindennek ellenére a készüléknek mindössze 3,7 milliméter vastagság és 950 gramm a tömege.

Az új YOGA Tablet 2 Pro a legújabb, 4. generációs Intel Atom processzor köré épül, amely kiválóan alkalmas több program egyidejű futtatására, továbbá lehetővé teszi a zökkenőmentes multimédia lejátszást és renderelést. Beépítettek egy nyolc megapixeles hátoldali kamerát is. A 32 GB-os tárhely micro SD kártyával 64 GB-ig bővíthető, az akkumulátor 15 órán keresztül bírja szuflával. A Lenovo YOGA Tablet 2 Pro várhatóan 2015 elejétől lesz elérhető Magyarországon.

One thought on “Lenovo YOGA Tablet 2 Pro: projektor a tabletben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pápa-mobil: malaszttal teljes alkalmazás

sze okt 15 , 2014
Pápa-mobil néven már elérhető az első magyar nyelvű, okostelefonokra és táblagépekre letölthető alkalmazás, amellyel szinte percről perce nyomon lehet követni Ferenc pápa megnyilatkozásait, valamint a Magyar Katolikus Egyház híreit. A Magyar Kurír katolikus hírportál által készített applikáció elérést kínál a pápa Twitter-üzeneteitől kezdve a szerdai katekéziseken át egészen a különböző […]

Friss, ropogós