Megújult a Telenor MyTV

google-chromecasteA Telenor megújította a MyTV szolgáltatását: bővebb csatornakínálat, még több tematikus csomag, új sorozatok kerülnek a képernyőkre, valamint időalapú adatjegyek és nagyképernyős szolgáltatás is elérhető lesz. A MyTV a korábbi 14 helyett mostantól 25 tévécsatorna élő adását követhetik az előfizetők – köztük a legnagyobb, legnézettebb hazai kereskedelmi adók, így az RTL Klub, a TV2, az MTVA, valamint az AXN csatornáit is. A Videotár pedig olyan nagysikerű sorozatokkal egészül ki, mint a Breaking Bad – Totál szívás, vagy a Robert Rodriguez filmje alapján készült és elsőként a rendező saját TV-csatornáján debütált Alkonyattól pirkadatig sorozat.

A csatornakínálattal együtt a műsorcsomagok is megújulnak. Az alapcsomagon felül az új struktúrában a korábbi három helyett mostantól hat csomag választható. A kisebb, tematikus csomagok révén az ügyfelek mostantól még inkább az egyéni igényeik, érdeklődésük szerint állíthatják össze a szolgáltatást. Mindezeken túl a MyTV november 25-től televízión is futtatható a Google Chromecasttal, amellyel a Deezer Zene szolgáltatás is kompatibilis, így az otthoni tévé akár szórakoztatóközponttá is alakítható.

A Chromecast egy pendrive-méretű, HDMI-csatlakozóval rendelkező televíziókhoz csatlakoztatható eszköz, amely az otthoni wifi hálózaton keresztül képes MyTV-elérésre. A Telenor átalakította tematikus, kifejezetten a MyTV-hez használható adatjegyeit is annak érdekében. A három új adatjegy mostantól nem adatmennyiséget (gigabájtot), hanem időtartamot (órát) kínál. Az óraszámokhoz olyan adatmennyiség tartozik, amellyel a lehető legjobb minőségben is gondtalanul felhasználható az adott időmennyiség. November 26-tól két új adatjegy kapható: egy háromórás 290 forintért, illetve egy tízórás 690 forintért. A harmadik, ötvenórás jegy 1790 forintért december közepétől lesz elérhető.

2015. február 4-ig a megújult MyTV szolgáltatás jelenlegi és jövőbeni felhasználói, valamennyi műsorcsomagot – az Extra kivételével – ingyenesen megrendelhetik, amelyhez havi három órányi ingyenes MyTV adatmennyiséget biztosít a Telenor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lapátkéz-emulátorral erősít a Honor 6

sze nov 26 , 2014
A Honor 6 is megkapja a cég EMUI 3.0-ás kezelőfelületét, amelyet még szeptemberben, a berlini IFA kiállításon mutattak be. A jelenlegi kezelőfelületen ilyen visszajelzések alapján került kialakításra például a beépített tükör funkció, és lehetővé vált az is, hogy a zseblámpa gyorsmenüből is elérhető legyen. Az EMUI 3.0 felület egyik legnagyobb […]