Új Bluetooth hangszórók az LG-től

Az LG Electronics (LG) legújabb Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról — áll a társaság közleményében. E szerint azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket.

Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a még job hangminőséget és a méretkategóriájában páratlan basszus hangzást. A hangszórók LED visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé. E tulajdonságaik révén a két modell az aktív felhasználók számára ideális választást jelent. Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel — például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal — is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Robotikában lát fantáziát a Xerox

csü aug 25 , 2016
A Xerox jelentős beruházásokat hajt végre az intelligens, szoftver-vezérelt eszközök fejlesztése területen. Robotizált folyamatmenedzsment megoldásaikkal arra törekszenek, hogy a felhasználók egyszerűbbé, gyorsabbá és eredményesebbé tehessék az üzleti folyamataikat. A Xerox Automated Intelligence szoftver többek között az adatfeldolgozás automatizálásában képes segítséget nyújtani. Ezt arra programozták, hogy a különböző forrásokból (többek közt email, […]
r2d2 robot