Hat dolog, ami tönkreteheti weboldaladat 6.

 

Az elhanyagolt ügyfélbiztonság. A médiában megjelenő sok bűneset és az ezekkel kapcsolatos biztonsági aggályok fényében nem meglepő, ha a weben böngésző felhasználók félnek és megnyugtató biztosítékokat keresnek arra, hogy biztonságos helyen járnak. Világszerte 643 millió weboldal verseng a látogatók figyeleméért, és a felhasználók nagyon gyorsan értékelik ki a honlapokat – egy átlagos weboldal látogatása alig egy percig tart, így az első benyomás kritikus lehet, ezért nagyon fontos egy jól látható biztonsági jel megléte. A bizalmi jelek, mint a Norton™ Secured Seal azt mutatja ügyfeleinknek, hogy komolyan vesszük a biztonságot, illetve biztosak lehetnek benne, hogy az oldalunkat napi szinte átvizsgáljuk rosszindulatú programokat keresve. Egy nemrégiben készült felmérés szerint, ilyen jelet látva a látogatók 94 százaléka folytatja internetes vásárlását.
Javasolt megoldás: használjunk olyan megoldásokat, amelyek jól láthatóan megmutatják weboldalunk biztonságosságát akár már a keresés folyamán a találati listában, vagy honlapunkon az odalátogató felhasználók számára — javasolják a CDSYS szakértői.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IVSZ, távközlési szektor: semmibe véve

sze jún 19 , 2013
  Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségét (IVSZ) és tagvállalatait váratlanul érte a nemzetgazdasági miniszter minapi bejelentése, amely szerint a Kormány jelentős mértékben növeli a távközlési különadó mértékét. A kormányzati szereplők a közelmúltban a szektorral folytatott szakmai egyeztetések során világossá tették, hogy a távközlési ágazatot érintő jogszabály módosítások – […]

Friss, ropogós