Úgy figyelek a belső védelemre, mint III/III-as ügynök az ellenzékre : rendszergazda fogadalmak II.

besugoA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet szakértői szerint ezeket a fogadalmakat érdemes tenniük a rendszergazdáknak idén.

2. Jobban odafigyelünk a belső védelemre.
Az elmúlt időszakban a különféle fenyegetések is egyre komolyabbá és összetettebbé váltak. Ráadásul egyre több esetben fordul elő, hogy egy kiemelt felhasználó jogosultságaival élnek vissza a kiberbűnözők, vagy belülről segíti valaki a munkájukat, esetleg egy alkalmazott figyelmetlenségét használják ki. A Gartner szerint folyamatosan szigorodnak a kiemelt hozzáféréseket érintő szabályozások, ennek következtében mintegy negyven százalékkal nőnek a terület hiányosságai miatt kiszabott bírságok. A visszaélések és a félreértések egyaránt megelőzhetők, ha a vállalatnál használnak valamilyen eszközt a kiemelt hozzáférések kezelésére és felügyeletére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Űrtechnika az új Latitude ultrabookokban

csü jan 14 , 2016
A Dell bejelentette, hogy bővíti a Latitude vállalati termékcsaládját. Az üzleti ügyfelek igényeinek megfelelően az új modellek a biztonsági, felügyeleti és a megbízhatóságot garantáló funkciókat olyan tulajdonságokkal egyesítik, mint az InfinityEdge kijelző és a prémium alapanyagok. A teljes Latitude 3000-es, 5000-es és 7000-es sorozat vékony és könnyű, kiváló teljesítményt és […]
Dell