Tovább csökkent a táblagép-világpiaci forgalom

A második negyedévben folytatódott a táblagép-világpiaci forgalom csökkenése, ütemét azonban mérsékelte néhány nagy keresletnek örvendő olcsóbb típus megjelenése – állapítja meg az IDC piackutató.

A második negyedévben 37,9 millió táblagépet értékesítettek a világpiacon, 3,4 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban. Még a korábban a „piac megmentőjének” kikiáltott leválasztható billentyűzetes táblagépek forgalma is csökkent a második negyedévben elsősorban azért, mert a vásárlók a vezető márkák, az Apple és a Microsoft az év második felében esedékes új modellbemutatóira várnak. A táblagép piac legnagyobb szereplői, az Apple, a Samsung és a Huawei a teljes piaci forgalom csökkenése ellenére is növelte piaci részesedését a többiek kárára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Spanyolország kiadna az USÁ-nak egy orosz hackert

vas aug 6 , 2017
Engedélyezte a spanyol központi büntetőbíróság Sztanyiszlav Liszov orosz hacker kiadatását Egyesült Államoknak, ahol azzal gyanúsítják, hogy egy számítógépes program segítségével több millió banki adatot szerzett meg, és mintegy 855 ezer dollárt lopott el magánszemélyektől és pénzintézetektől. Liszovot idén januárban vették őrizetbe a barcelonai repülőtéren, az Egyesült Államok által kiadott nemzetközi […]
Orosz hacker

És még ez is...