Munkatársakat toboroz a Qualysoft a Hacktivity-n

Felix LindnerA Hacktivity it-biztonsági konferencián saját standdal képviselteti magát a Qualysoft Zrt. A társaág a 2015. október 9-10 között a MOM Kulturális Központban zajló hackerfesztivál egyik támogatója is: az idén 12 éves Hacktivity-n harminc szakmai előadás és négy workshop zajlik majd a legkülönbözőbb biztonsági témákban a zárak kinyitásának lehetőségétől kezdve egészen a fitneszpántok által jelentett biztonsági problémákig. Az idei konferenciát a hackerkörökben FX álnéven ismert Felix Lindner, a Recurity Labs alapítója nyitja meg. A világ egyik legismertebb kiberbiztonsági szakértője arról tart előadást Budapesten, hogy miként változott meg az elmúlt években a hackerek tevékenysége, amikor egyetlen fertőzött pendrive-ra rejtett kód két ország diplomáciai kapcsolataira is hatással lehet.

A kétnapos konferenciára ellátogató szakemberek a Qualysoft standján toborzással foglalkozó munkatársaitól a cégnél Unix/Linux, illetve hálózati biztonsági szakemberek számára elérhető álláslehetőségekről kaphatnak információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rejtély: emelkedik a digitális kábeltévére vagy IPTV-re előfizetők aránya

pén okt 9 , 2015
A megközelítőleg 4,1 millió magyarországi háztartásban több mint 3,4 millió előfizetéses televíziós szolgáltatást vesznek igénybe. A fennmaradó közel 700 ezer háztartás többségében a tető- vagy szobaantennával fogható digitális földfelszíni sugárzású adásokat nézik. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók 2015. augusztus végén 3,178 millió előfizetést tartottak nyilván. E szolgáltatók előfizetőinek 70,9 százaléka vett […]
televízió

És még ez is...