Technológiák és funkciók, avagy így vásárolunk tévét III.

televízióAz Euronics összegyűjtötte a magyar vásárlók legjellemzőbb kérdéseit és választási szempontjait. Sorozatunk végére kiderül, hogy érdemes-e drága tévét vásárolni.

A legtöbb kérdés a kijelzőtechnológiákkal és a funkciókkal kapcsolatban érkezik a vásárlóktól. Stummer Attila, az Euronics hálózatfejlesztési és oktatási vezetője szerint egyik kijelzőtechnológiával sem nyúlunk mellé, de a vásárlás előtt érdemes átgondolni az igényeinket és azt, hogy milyen eszközökkel és milyen tartalomtípusokhoz szeretnénk használni a készüléket. A játékkonzolokhoz a rendkívül gyors válaszidő miatt például az OLED kijelzőtechnológiát javasolják. A vásárlók emellett az okosfunkciókra, a tévéken futó operációs rendszerekre és a csatlakozási lehetőségekre kíváncsiak, valamint arra, hogy az új készülék mennyire lesz kompatibilis az otthon már meglévő eszközökkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezt is megértük: elektronikus számlára térhetnek át az NHKV ügyfelei

ked jún 8 , 2021
Csatlakozott a Díjnet rendszeréhez az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.), így megközelítőleg 3,1 millió ügyfele számára júniustól elérhető az elektronikus számla (e-számla) szolgáltatás. Az NKHV közleménye szerint azok az ügyfelek, akik júniusban létrehozzák az NHKV számlakibocsátói regisztrációjukat a Díjnet felületén, a 2021 II. negyedéves időszakra vonatkozó […]
díjnet