Ezt is megértük: elektronikus számlára térhetnek át az NHKV ügyfelei

díjnetCsatlakozott a Díjnet rendszeréhez az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.), így megközelítőleg 3,1 millió ügyfele számára júniustól elérhető az elektronikus számla (e-számla) szolgáltatás.

Az NKHV közleménye szerint azok az ügyfelek, akik júniusban létrehozzák az NHKV számlakibocsátói regisztrációjukat a Díjnet felületén, a 2021 II. negyedéves időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlájukat már a Díjneten fiókjukban fogadhatják, illetve egyenlíthetik ki. A szolgáltatás az ország teljes területén igénybevehető. A regisztráció könnyen és gyorsan elvégezhető, az NHKV Zrt. ügyfeleinek nem kell mást tenniük, mint a https://www.dijnet.hu/ oldalt felkeresik, és a szükséges adatok megadásával igénylik az elektronikus számla szolgáltatást. A Díjnethez csatlakozott számlakibocsátók száma jelenleg 33, a dijnet.hu-n a legnagyobb fővárosi közüzemek mellett jelen vannak országos közüzemi, illetve telekommunikációs szolgáltatók és biztosítók, továbbá regionális közműszolgáltatók is, regisztrált ügyfeleinek száma meghaladja a 814 ezret. A Díjnet indulása óta több mint 65 millió darab számlát kaptak a felhasználók a rendszeren keresztül, a 2007 óta kifizetett számlaösszeg pedig megközelíti a 300 milliárd forintot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deloitte: idén rekord összeget költenek a cégek informatikára

ked jún 8 , 2021
A nagyvállalatok it-működésre és fejlesztésre fordított kiadásai idén az előrejelzések szerint 8,4 százalékkal emelkednek, és a történelem során először meghaladják a négyezermilliárd dollárt – állítja a Deloitte. A társaság közleménye szerint 2020-ban a járvány hatására 2,2 százalékkal csökkentek az it-kiadások; idén ennek a korrekciója zajlik a piacon. Egyes, jellemzően ázsiai, […]
dollár

Friss, ropogós