Székesfehérváron újabb Daniella üzlet nyílt

Hadnagy Ernő, a Daniella Villamosság ügyvezető igazgatójaSzékesfehérváron már a második üzlethelyiségét nyitotta meg a kis- és nagykereskedéssel foglalkozó Daniella Villamosság. 

A magyar és nemzetközi viszonylatban is jelentős eredményeket felmutató Daniella második székesfehérvári üzlete ötvenmillió forintos árukészlettel, neves stratégiai beszállítók, mint például a Schneider, a Siemens, a WAGO, a Phoenix Contact, a Weidemüller, az ELKO EP támogatásával indult el.

A város külső részén nyitott bolt más vevőszegmenst szólít meg, mint a nyüzsgő belvároshoz közeli b2c kereskedés. A mindössze négy hónap alatt kialakított új egység – a célcsoport összetett igényeire figyelemmel – az általános villanyszerelési termékek kereskedelme mellett tanácsadói, mérnöki, tervezési és automatizálási feladatokra is felkészült. A Daniella Villamosság Ipari Divíziója műszaki javaslatokkal, megoldásokkal, termékspecifikációk kidolgozásával is támogatja az értékesítést.

A jelen és a múlt is nagy…

A vállalat országos lefedettséget megcélzó hosszútávú stratégiai elképzelése 2024 április 24-én magasabb fokozatra kapcsolt az új üzlet megnyitásával. A közel ötszáz négyzetméter alapterületű, 3000-3500 darab, az ipari vállalkozások igényeire specializálódott, azonnal megvehető termékkel rendelkező telephely a Videoton Ipari Parkhoz közel található. A hazai villamossági piac legmodernebb robotizált nagytarcsai központi raktárában pedig további 250 ezer tétel áll a vásárlók rendelkezésre, ahonnan akár másnapi kiszállítást is képesek biztosítani a Fejér megyei üzletben vásárlók számára is.

„A nagy múltú családi vállalkozás és az ipari szereplők vállalatirányítási rendszereinek összekapcsolása lehetővé teszi a logisztikai, a beszerzési, az anyaggazdálkodási folyamatok összefűzését. Ezáltal szorosabb technológiai és stratégiai összefonódások jönnek létre az üzleti partnerek között” – hangsúlyozta Hadnagy Ernő, a Daniella Villamosság ügyvezető igazgatója.

Barabás Borbála, a Daniella Villamosság stratégiai fejlesztési vezetője„Arra törekszünk, hogy a cég ne csak egy elszigetelt kereskedelmi egységként működjön a városban. Elkötelezettek vagyunk a régió fejlődésének irányába, ezért üzleti magatartásunkat a városi szereplők lüktetéséhez és elképzeléseihez igazítjuk. Közös projektek megvalósításában gondolkozunk az oktatás, a kultúra és a sport területén. Számunkra fontos, ahol befogadó közösséget találtunk, ott együtt nagyszerűt és jót tegyünk” – emelte ki Barabás Borbála, a Daniella stratégiai fejlesztési vezetője.

Daniella: Brutális növekedés 2022-ben
A Daniella Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság legfrissebb nyilvános adatai szerint 2022-ben elért 31,6 milliárd forint forgalom után tavaly 40,7 milliárd forint bevételt elérő debreceni székhelyű családi vállalkozás üzemi eredménye a 2021-es 1,28-ről 2,37 milliárd forintra nőtt. A tavaly 436, idén már közel 500 főt foglalkoztató, vállalat országszerte 39 üzlettel rendelkezik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Fiberhome Magyarországon épít gyárat

csü ápr 25 , 2024
ShareTweetPinShareA kínai FiberHome International Technologies Co., Ltd. Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártani, a nyolcmilliárd forintos beruházás nagyjából 150 új munkahelyet teremthet. Az infokommunikáció területén a világpiac vezetői közé tartozó Fiberhome úgy határozott, hogy Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát. A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, […]
FiberHome

És még ez is...