Mobilnet: a Magyar Telekom kényeztetné az ügyfeleit

Magyar Telekom GigaerősA Magyar Telekom átalakította lakossági mobil-díjcsomagportfólióját.

A Magyar Telekom ügyfelei három extrát tartalmazó korlátlan mobilnet csomagból választhatnak. Az első, a Gigaerős Korlátlan Net Szórakozás csomagot azoknak ajánlják, akik a kikapcsolódás lehetőségeit bővítenék: a csomag részeként külön havidíj nélkül vehetik igénybe az HBO Max-ot, amelyhez akár három profil is beállítható. A mádsodik a Gigaerős Korlátlan Net Utazás, amit azoknak kínálnak, akik sokat utaznak: a korlátlan net mellett a csomagban foglalt extra külföldi adat kínál jelentős hozzáadott értéket, a többi Gigaerős Korlátlan Net csomaghoz képest az EU-ban plusz 10 GB, az EU-n kívül – a világ 66 országában – 2 GB használható fel. A harmadik pedig a Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág, amely azoknak ideális, akik több eszközön – okostelefon mellett okosórán, tableten – is használnák a korlátlan mobilnetet: számukra jelent megoldást a MultiSIM szolgáltatása, amely ebben a csomagban külön havidíj nélkül vehető igénybe, így akár három eszközön megosztható a korlátlanság élménye.

A távközlési társaság szerint a legjobb havidíj és a legtöbb kedvezmény a cég ügyfelei számára továbbra is Magenta 1 ügyfélként érhető el. A vállalat összevonható készülékkedvezményt kínál ügyfeleinek: minél több előfizetésre vállal hűséget egy ügyfél, annál nagyobb készülékkedvezmény jár. A díjmentes MobilFutár szolgáltatás mellett a Magenta 1 ügyfelek új plusz előnyben is részesülnek: mostantól a vásárolt mobil készülékekre harminc százalék kedvezménnyel köthetnek készülékbiztosítást. Mindezen túl a Magenta 1 ügyfelek kiemelt figyelmet élveznek a napi ügyfélkiszolgálásban is.

Akik mégsem a korlátlan mobilnet-csomagok közül választanának, azok számára örömhír, hogy jelentősen megnőtt a mobilinternet csomagok adattartalma: a legkisebb csomag fölött 10, illetve 50 GB mobilnetet kínál a telko gigász, még több mobilitást biztosítva az ügyfeleinek. A netsemlegességre vonatkozó európai uniós irányelveknek megfelelően kivezetésre az új mobilnet portfólióban már nincsenek az adatmennyiséget saját forgalmukkal nem csökkentő alkalmazások, de havonta a fordulónapok között egy alkalommal opcionálisan, a Telekom Alkalmazásban bekapcsolható díjmentes 500 MB is rendelkezésre áll, hogy senki ne maradjon internet nélkül.

A gigantikus társaság értékeli azokat a hűséges ügyfeleket is, akik egy családban több mobil előfizetéssel rendelkeznek: több mobil előfizetés esetén gyarapodnak a havidíj kedvezmények, és olcsóbbá válik a korlátlanság mind a beszéd, mind a net esetében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az EISA szerint csodás a Huawei új okosórája

hét szept 12 , 2022
ShareTweetPinShareA Huawei idén tavasszal debütáló okosórája, a WATCH GT 3 Pro elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat. A zsűri a prémium kialakítás mellett méltatta a készülék gazdag, változatos funkcióit, valamint a csodás kijelzőjét […]
WATCH GT 3 Pro

És még ez is...