Az EISA szerint csodás a Huawei új okosórája

WATCH GT 3 ProA Huawei idén tavasszal debütáló okosórája, a WATCH GT 3 Pro elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat.

A zsűri a prémium kialakítás mellett méltatta a készülék gazdag, változatos funkcióit, valamint a csodás kijelzőjét is. A Huawei okosórái ezzel már a harmadik egymást követő évben érdemelték ki az elismerést. A szervezet szakértői értékelése a HUAWEI WATCH GT 3 Pro-t a gyártó eddigi legkifinomultabb okosórájaként említi. A zsűri méltatta a készülék titán burkolatból, kerámia hátlapból és zafírüveg előlapból álló klasszikus órákat idéző – és egyúttal prémium minőségű – kialakítását, valamint dicséretet kapott az élénk, színes AMOLED kijelző is. Ezenfelül elismerésben részesült az okosóra operációs rendszere és a nagy mennyiségű alkalmazás, valamint funkció, beleértve a véroxigénszint-figyelést, a stressztesztet, a vízállóságot és a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamot.

A HUAWEI WATCH GT sorozatának legújabb képviselője, a HUAWEI WATCH GT 3 Pro klasszikus órákat idézi. Az elődjeinél hosszabb akkumulátor-élettartammal és a legutóbbi generációnál harminc százalékkal gyorsabb töltési idővel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zavartalanul nyomon követhessék egyes egészségügyi értékeiket. A prémium minőségű, titán vagy kerámia változatban elérhető okosóra száznál is több edzésmóddal, EKG-funkcióval*, intelligens pulzusszám-figyelővel, valamint HUAWEI TruSleep 2.0 alváskövetővel rendelkezik, így tökéletes edzőtárs és egyben személyi asszisztens lehet a mindennapokban. A WATCH GT 3 Pro sokféle okoseszközzel párosítható, beleértve a további Huawei termékeket, valamint iOS és Android telefonokat.

* Az EKG applikáció információi csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatóak klinikai diagnózishoz. Jelenleg még zajlik az EKG funkció európai egészségügyi hatósági engedélyeztetése.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Startup Hungary: Deliága vezetőségi tag lett

hét szept 12 , 2022
A hazai startup kultúra és ökoszisztéma fejlesztését kitűző szakmai összefogás, a Startup Hungary vezetőségi tagjává választotta az első hazai chatbot szolgáltató, a Talk-A-Bot alapító-ügyvezetőjét Deliága Ákost. A hazai chatbot piacot megteremtő Talk-A-Bot alapító-ügyvezetője régóta foglalkozik a magyar startup piac fejlesztésével, elnyert tisztsége mellett az Informatikai Vállalkozások Szövetségében a szektort képviselő […]
Deliága ákos