Daniella Kft.

Keresés

A Daniella Kft. hazánk piacvezető villamossági kereskedő cége. A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek. A cég mottója és küldetése, ami köré termék- és szolgáltatásportfolióját kialakította: „az elektromos világ szolgálatában”.

A 39 telephelyből álló szaküzlethálózat mellett b2b és b2c webáruházzal biztosítják vevőik kiszolgálását. A rendelkezésre álló közel ötmilliárd forint összértékű készletállományból a legtöbb igényt másnapra teljesítik, míg a polcon nem tartott termékeket is a lehető leghamarabb szerzik be több száz beszállítóból álló kapcsolatrendszerük működtetésével. 2021-től a hazai villamossági piac legmodernebb, robotizált raktárrendszerrel ellátott 12.000 nm-es logisztikai központjából teljesítik vásárlóik igényeit.

A cég 2020-ban 3,6 milliárd forintos sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre. A cég export tevékenységet is folytat Romániában, saját leányvállalatukon, a Dominant Electric S.R.L.-en keresztül, továbbá más országokban is a helyi kereskedő partnerek közreműködésével. A vállalat tagja a FEGIME-nek, amely egy villamossági termékeket forgalmazó, családi vállalkozásokat tömörítő beszerzési társaság.

A Daniella Villamosság alapító tagja a 2007-ben megalakult FEGIME Hungary Kft.-nek, mely magyar családi vállalkozások közreműködésével kapcsolódik nemzetközi tagcégek láncolatához, az európai szakmai elit vérkeringésébe. A társaság 2019 óta minden évben elnyeri a MagyarBrands díjat a Kiváló Üzleti Márka kategóriában, valamint 2021 óta szintén minden évben az Innovatív Márka kategóriában is díjazzák a céget. 2022 és 2023 után 2024-ben is Business Superbrands elismeréssel tüntették ki a vállalatot.

1992-es megalapításakor a cégnél mindössze négy fő dolgozott, mára azonban stabil és megbízható működésének, valamint partnerei szolgálatába állított szakértői hátterének köszönhetően egy közel 500 fős vállalattá nőtte ki magát, ezzel Magyarország villamossági piacának vezető nagykereskedőjévé vált, és a hazai nagyvállalatok körébe léphetett.


Next Post

SAMEDAY

szo ápr 27 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA SAMEDAY az utóbbi évek leglátványosabb növekedését produkáló regionális futárszolgálata, mely 17 évnyi tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységüket 2007-ben kezdték Romániában. Partnereink számára szabványosított és egyedi csomagszállítási szolgáltatásokat nyújtunk.  Magyarországon 2020 óta van jelen, közel négyszáz alkalmazottal és partnerrel a hazai piacon. Magyarországon több mint 700, régiós szinten 5000-nél is […]
ZX-81