SAMEDAY

Keresés

A SAMEDAY az utóbbi évek leglátványosabb növekedését produkáló regionális futárszolgálata, mely 17 évnyi tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységüket 2007-ben kezdték Romániában. Partnereink számára szabványosított és egyedi csomagszállítási szolgáltatásokat nyújtunk.  Magyarországon 2020 óta van jelen, közel négyszáz alkalmazottal és partnerrel a hazai piacon. Magyarországon több mint 700, régiós szinten 5000-nél is több easybox automatát üzemeltet. A szervezet a régió három országában, Romániában, Bulgáriában és Magyarországon aktív jelenleg. A SAMEDAY, mint a régió legtöbb csomagautomatáját üzemeltető vállalatcsoport azt a célt tűzte zászlajára, hogy megreformálja a képet, ami az online vásárlók fejében él a kiszállítással kapcsolatban.

A következő három évben több mint húszmillió eurót terveznek befektetni azzal a céllal, hogy tovább javítsák szolgáltatásaikat, növeljék lokális és regionális kapacitásaikat. Ambiciózus terveik vannak, tovább szeretnék fejleszteni technológiai hátterüket és logisztikai kapacitásaikat. Céljuk, hogy szolgáltatásuk a lehető legrugalmasabb módon tudja kiszolgálni a változó ügyféligényeket. Szeretnék meghaladni, túlszárnyalni a nyugat-európai szolgáltatási sztenderdeket és elérni az időben történő kézbesítés legmagasabb szintjét.


 

Tags:

Next Post

Amazon Web Services

csü máj 2 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareAz Amazon Web Services (AWS) több mint tizenöt éve a világ legátfogóbb és legszélesebb körben elfogadott felhőszolgáltatását nyújtó vállalata. Az AWS folyamatosan bővíti szolgáltatásait, hogy gyakorlatilag bármilyen felhőalapú munkafolyamatot támogasson. Jelenleg több mint kétszáz teljes körű szolgáltatást kínál számítási, tárolási, adatbázis-, hálózati, elemzési, gépi tanulási és mesterséges intelligencia […]
ZX-81