Sony: tűnj ki alumíniumkerettel!

aluminiumA Sony Mobile Communications bemutatta az új, négymagos processzorral rendelkező okostelefonját, az Xperia T3-at. Gyönyörű alumínium keretével az Xperia T3 nemcsak ránézésre, hanem a kézben tartva is könnyű és ultravékony érzést nyújt. Az Xperia T3 támogatja a 4G/LTE hálózatot, négymagos, 1,4 GHz-es processzorral, 2500 mAh-es akkumulátor rendelkezik.

„A T3 a Sony legújabb, lélegzetelállító technológiájával ellátott készüléke – mint a digitális képalkotás és az élénk HD kijelző – stílusos alumínium keretbe ágyazva. A remek technológia és a prémium formatervezés kombinációja biztosítja, hogy a T3 azonnal kitűnik a versenytársai közül” – mondja Calum MacDougall, a Sony Mobile Communications marketing igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Google a világűrből hódítaná meg az internetmentes vidékeket

sze jún 4 , 2014
Több mint egymilliárd dollárt tervez költeni arra a Google, hogy az internet-hozzáférést műholdak segítségével a Föld olyan vidékeire is kiterjessze, ahová eddig még nem ért el a világháló – közölte a The Wall Street Journal nyomán az MTI. A lap értesülései szerint a projekt keretében első lépésként 180 kisméretű (zömmel […]
műhold

Friss, ropogós