Egyre népszerűbbek a kártyafüggetlen mobilok

Várkonyi Balázs eMAG„Azt tapasztaljuk, hogy egyre többen vásárolnak kártyafüggetlen készülékeket nálunk részletre – különösen, ha azok épp 0 százalék THM-mel elvihetők. Ezekben a készülékek bármilyen szolgáltató SIM-kártyájával működnek, aki ilyen mobilt vásárol, az bármikor szolgáltatót válthat, vagy külföldi utazása alatt is a helyi tarifákkal tud mobilinternetezni, ha beszerzi egy helyi mobilcég kártyáját” – mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója.

A jelenleg kapható modellek közül például kiemelten sokan vásárolják hitelre a Samsung legújabb csúcskészülékeit, a Galaxy S6 és S6 edge okostelefonokat, és az Apple prémium MacBook notebookjait is. Ezen kívül sokan veszik hitelre a legújabb, mozgásérzékelővel és beszédfelismerő funkcióval bíró okostévéket, de a korábbi évek trendjei alapján néhány héten belül átveszik majd a vezetést az otthoni klímaberendezések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lego-robotok versenyeznek Tatabányán

ked máj 19 , 2015
A tatabányai Edutus Főiskolán május harmincadikán rendezik meg Lego-robotok versenyének magyarországi döntőjét. A csapatoknak egy kincskereső és egy hegymászó robotot kell építeniük és programozniuk – tájékoztatta a főiskola műszaki intézetének vezetője az MTI-t. Valenta László elmondta, hogy a február elején megjelent versenykiírás alapján minden csapat megépíthette a világszerte azonos terepet […]

Friss, ropogós