Itt a GALAXY Note 3

Persze nem itt, hanem a Vodafone-nál! Hatalmas és a korábbinál is jobb kijelzővel, a továbbfejlesztett S Pen-nel, s mi szem-szájnak ingerenciája megérkezett a Vodafone üzleteibe a Samsung Galaxy Note 3.  A Samsung GALAXY Note 3 az elődjénél kicsit szélesebb – 5,7 hüvelykes – Full HD Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, ugyanakkor kicsit vékonyabb (8,3 mm) és könnyebb (168 g) lett, miközben egy még az elődénél is nagyobb teljesítményű, hosszabb rendelkezésre állási időt biztosító (3 200 mAh-s) akkumulátorral, 13 megapixeles hátsó kamerával és 3 GB-os belső memóriával türelmetlenül várja a felhasználókat. Persze, amint a leendő vásárlók megtudják, hogy micsoda extrákkal vehetik meg a Samsung GALAXY Note 3-ot, valószínűleg egy minutumot sem pazarolva fogják megrohamozni a Vodafone árudáit: finom tapintású, igazi műbőrhatású, a szélén varrásokkal díszített hátlap, Jet Black szín. Mi kellhet még?

Ha az S Pen ceruzát a kijelző fölé tartva megnyomjuk a gombját, öt hasznos funkció közül választhatunk. Kézzel (az S Pennel) jegyzetelhetünk és kezdeményezhetünk hívásokat; mentést készíthetünk az aktuális képernyőről; a képeket és videókat rendezgethetjük; kereshetünk, de azt is megtehetjük, hogy egyszerűen egy tetszőleges méretű ablakot rajzolunk a képernyőre és abban nyitunk meg egy másik alkalmazást, legyen az böngésző, számológép, vagy bármi más, hogy közben ki sem kell lépniük az eredetileg futtatott programból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Értéktár: egy, csak egy műszaki megoldás van talpon e vidéken

sze okt 2 , 2013
A Hungarikum Bizottság döntése alapján a „KÜRT Adatmentés”  Magyarország legjelentősebb értékei közé tartozik, és így bekerült a Magyar Értéktárba. A szeptember végén közzétett listába egyetlen szellemi, műszaki megoldásként választották be a KÜRT Zrt. know-how-ját. A Magyar Értéktárban a KÜRT adatmentési megoldása Puskás Ferenc életműve, a szikvíz, a magyar operett és […]
ZX-81

És még ez is...