Költözik a Nokia Networks

Zagyva-BelaA Nokia Networks bejelentette, hogy tevékenységeit – köztük K+F központját is – összevonja Budapest belvárosának legnagyobb közösségi és üzleti negyedébe, a Corvin Sétányra. A lépés nem csupán a vállalat elmúlt két évben történt növekedését tükrözi, hanem a magyar távközlési szektor és a gazdaság irányában tanúsított elkötelezettségét is — jelentette be Zagyva Béla, a Nokia Networks Magyarország ügyvezető igazgatója.

„A Nokia Networks igényeire szabott új székház nagyszerű kiegészítése a Corvin Irodaházaknak: korszerű építészet, egyedi design, a legmagasabb műszaki előírásoknak való megfelelés és innovatív megoldások mind a bérlői, mind a nyilvános terekben. A Corvin Sétány minőséget és hozzáadott értéket hordoz nemcsk a bérlők és a lakosok, hanem a környéken élők számára is, s ez az épület sem lesz kivétel. Kéz a kézben dolgoztunk a Nokia Networks helyi és nemzetközi csapatával, hogy megvalósíthassuk ezt a XXI. századi projektet egy valóban XXI. századi vállalat számára. ” – nyilatkozta Futó Péter, a Futureal Csoport alapító-társtulajdonosa.

A költözés részletei
· A Nokia Networks a Köztelek és Cuczor utcai telephelyeiről egy új, nyolcemeletes irodaházba költözik a Corvin Sétányon, mely az ország legnagyobb városfejlesztési projektje.
· Az új telephely ad majd otthon a Nokia Globális Technológia Központjának és ezzel Magyarország egyik legnagyobb K+F központja lesz,
· A Nokia Networks elvárásainak megfelelően − a hatékonyságot és együttműködést előtérbe helyező design mellett − korszerű találkozópontok egészítik majd ki a modern, nyitott terű irodákat.
· A kivitelezés már megkezdődött, a munkavállalók várhatóan 2017-ben költözhetnek az új épületbe.
· A projektet a magyar ingatlanfejlesztő Futureal Csoport kivitelezi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Még mindig nem tartjuk biztonságosnak az online banki ügyintézést

pén jún 26 , 2015
Az internethasználók közel fele, 46 százaléka úgy véli, hogy az online banki ügyintézés nem olyan biztonságos, mintha személyesen intéznék pénzügyeiket, derült ki a Kaspersky Lab felméréséből. A félelmek ellenére a legtöbb internethasználó él az online fizetések lehetőségével: a megkérdezettek hetvenhat százaléka használja asztali gépét vagy laptopját online fizetésre, huszonkét százalékuk ezt tableten […]
Bankkártya, chip

És még ez is...