SAP rendszer a Terrán Tetőcserépnél

SAPBővítette kapacitását bólyi és kunszentmiklósi telephelyén a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., a mintegy 900 millió forintos költségvetésű projekt megvalósításához hozzájárult a vállalat által a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban elnyert 483,33 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás – közölte a társaság. A bólyi telephelyen a kapacitásbővítés Rundo profilú, új mezőcserép formalemez szett, valamint cserépszállító ketrecek beszerzésével valósult meg, továbbá bevezettek egy termelésirányítási- és döntéstámogató rendszert is, a meglévő SAP vállalatirányítási rendszer mellett. Az új szoftver a minőségirányítási rendszerhez kapcsolódik, amely megfelel az Ipar 4.0 megoldások alkalmazásának.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 2018-ban 10,1 milliárd forgalom mellett egymilliádos üzemi eredményt ért el. A vállalat márciusban azt közölte, hogy a Terrán csoport nettó árbevétele 2019-ben 16,5 milliárd forint volt, ami 17 százalékos növekedés az előző évhez képest, ezen belül a kft. nettó árbevétele 12,3 milliárd forint volt. (Érdekes lenne tudni, hogy a tavalyi eredmények miért nem érhetők el az Igazságügyi Minisztérium társasági beszámolókat közzétevő oldalán. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mesterséges intelligencia segíti a stroke-betegek kezelését

vas aug 16 , 2020
A stroke-betegek gyorsabb és hatékonyabb kezelését szolgálja egy mesterséges intelligenciát is alkalmazó számítástechnikai rendszer, amelyet már több dunántúli kórház használhat – közölte a Pécsi Tudományegyetem (PTE). A közleményben ismertették: Magyarországon évente csaknem negyvenezren kapnak stroke-ot és tizenháromezer ember veszti életét a vérrög okozta érelzáródás miatt kialakuló agyi érkatasztrófa következményeként. A […]
agy

És még ez is...