A Xerox üzleti intelligencia fejlesztése olyan okos, hogy csak na!

rendor-autoA rendőrségnél, a tűzoltóknál és a mentőknél (és persze a vadakat terelő juhászoknál) minden perc számít. Munkájukat megkönnyítendő a Xerox bejelentette a Police Business Intelligence (PBI) indulását. Ez a szoftveres megoldás alkalmas arra, hogy a kommunikációs hibákat kiküszöbölje a hatóságok, felügyeleti szervezetek, állami intézmények között, és egyúttal olyan platformot teremtsen, amelyen keresztül a beérkező információk könnyen, gyorsan elemezhetőek és azok alapján a teendők azonnal elrendelhetőek. A tűzoltók és a mentők számára gyakran a jelenleg felvett adatok ötöde is elég ahhoz, hogy egy riasztást elrendeljenek, ugyanakkor a rendőrségnek néha több körülményt kell mérlegelnie, hogy a megfelelő egységeket helyezze készenlétbe.

A PBI-t ennek alapján úgy fejlesztették ki, hogy mindenki annyi információt szűrhessen le belőle, amennyire szüksége van. A rendszer egy időben, az összekötött hálózatok kivetítőin képes megjeleníteni a befutott hívás összes részletét, így mindenki ugyanarról értesül egy időben. Nincs időveszteség és információhiány. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye a gyorsaság mellett az, hogy folyamatosan elemzi, kiértékeli a beérkező adatokat. Kimutatásokat készít és monitorozza a szervezetek teljesítményét, amelynek köszönhetően egyetlen beérkező részlet sem kerüli el az illetékesek figyelmét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hoppá! A pc-piacon is érvényesülnek a kapitalizmus farkastörvényei

sze jan 14 , 2015
A tavalyi negyedik negyedévben összességében csökkentek a személyi számítógép eladások a világpiacon, a nagy márkák azonban növelték piaci részesedésüket a kisebb márkák kárára – derül ki az amerikai IDC informatikai és távközlési piackutató vállalat negyedéves elemzéséből. Az elmúlt év negyedik negyedévben 80,772 millió személyi számítógépet értékesítettek a világpiacon, 2,4 százalékkal […]
IBM személyi számítógép