“Ászoktól” szabadul a Magyar Telekom

karrierA Magyar Telekom Nyrt. bejelentette, hogy 2014. november 6-i hatállyal távozott a társaságtól Pataki Róbert üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes. Utódlásáról később születik döntés. Szintén távozott posztjáról Pukler Gábor, a Magyar Telekom Nyrt. innovációs és üzletfejlesztési igazgatója és Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója. Az ő utódlásukról egyelőre sincs hír.

Zárójelben
(Talán nem véletlen, hogy a tegnap bejelentett gyengécske negyedéves eredmények –amelyek nem túl fényes éves eredmény vetítenek előre–, után egy nappal jelentette be a távközlési vállalat társaság csúcsvezetőinek távozását… khm. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyomkövetőt kínál a Vodafone

pén nov 7 , 2014
A Vodafone Magyarország és partnere, a Hargamon Kft. a kerékpáros társadalomnak kínál 2015 tavaszától közösségi nyomkövető alkalmazást. A Velotrack m2m alapú szolgáltatás, amely nemcsak a közösen túrázó családoknak és barátoknak ad plusz információkat, de a kerékpár-nyomkövetésével az esetleges lopások felderítésében is segít. A rendszer működése faék egyszerűségű: a kerékpár vázába […]
bicikli kerékpár

És még ez is...