Sagyibó a 4iG vezérigazgatója

Sagyibo-FacebookMegoldódott a rejtély: a 4iG Nyrt. 2016. július 19-én tartott rendkívüli közgyűlése –határozatlan időre – Sagyibó Viktort választotta meg vezérigazgatónak. Felső Gábor – a vállalatcsoport korábbi elnök-vezérigazgatója – a 4iG elnökeként folytatja tovább tevékenységét. Sagyibó 15 éves multinacionális környezetben eltöltött vezetői tapasztalatát kamatoztatva újfajta szemlélettel fogja segíteni a vállalatcsoportot eredményességének fenntartásában és a részvényesi értékének növelésében — áll a társaság közleményében.

A szakember diplomáját és MBA fokozatát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának marketing szakán szerezte, majd 2001 és 2008 között a Telenor Magyarország (és jogelődje a Pannon GSM) Key Account Managereként, később értékesítési igazgatójaként tevékenykedett. A Microsoft Magyarországnál eltöltött több mint nyolc év alatt kezdetben a szolgáltatási üzletágban vezette a szolgáltatás-értékesítést, majd az akkor létrejött oktatási szegmens vezetői feladatkörét látta el. 2012-ben átvette a teljes kormányzati üzletág vezetését, később a nagyvállalati üzletág vezetése került a felügyelete alá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Görög Zita a digitális egyenlőség fontosságára hívja fel a figyelmet

csü júl 21 , 2016
Nagy érdeklődés övezte a Cultivo rendhagyó, Telenorral közös eseményét az Ötkertben. A kerekasztal-beszélgetésen a digitális egyenlőség kérdéséről beszélgettek a résztvevők: Görög Zita modell-műsorvezető, Fenyvesi Zoltán színész-blogger, Dunder Krisztián marketingszakértő és Jánosa Barbara, a telekommunikációs cég pr-menedzsere. „Nagyjából másfél éve van közösségi oldalam, az Instagramon pedig csak másfél hónapja vagyok fent. […]

És még ez is...