Szabó váltja Faragót

Szabo-Zoltan-BTA British Telecom (BT) Regionális Szolgáltató Központ élére 2016 márciusától Szabó Zoltánt nevezték ki, aki a szolgáltató központban megalapította és sikeresen működtette a Technikai Design Stúdiót, amely 120 magasan képzett hálózati mérnököt foglalkoztat. Szabó a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán, Mikrohullámú Híradástechnika Szakon végzett, pályáját az Andersen Consultingnál kezdte, majd ezt követően az Ericsson Magyarországnál, majd a Vodafone Magyarországnál dolgozott 2013-ig. Nevéhez fűződik például a Vodafone online üzletágának felépítése, vagy az ügyfélélményért felelős igazgatóság működtetése. Több transzformációs programot vezetett, például a Vodafone számlázási rendszerének optimalizálását, vagy a társaság harmadik generációs mobil tenderének lebonyolítását, a hálózat kiépítését, a teljes informatika alkalmazásfejlesztési outsourcingját, valamint a Lean transzformációs programokat mind a Vodafone-nál, mind a BT-nál is.

Faragó Andor korábbi ügyvezető több mint négy éves ügyvezetői tevékenységet követően a BT svájci központjában folytatja szakmai karrierjét, mint üzletág-igazgató. A BT 1999 óta van jelen Magyarországon, és a Regionális Szolgáltató Központ 2007-ben kezdte meg működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megvan ki sugározza a riói olimpiai játékokat

vas máj 15 , 2016
A SES bejelentette, hogy kapacitás-megállapodást kötött az Eurovision műsorszóróval, amelynek értelmében a cég közvetítheti a 2016-os riói olimpiai játékokat. A megállapodás részeként az Eurovision 2016 júliusában és augusztusában bérbe veszi az NSS-806 jelű műhold transzpondereinek egy részét, hogy a műsorszolgáltatók a világ minden táján átfogóan tudósíthassanak a riói olimpiáról és […]
műhold