Bábel váltotta Sagyibót

Babel-Gabriella-MicrosoftJúlius elejétől Bábel Gabriella vezeti a Microsoft nagyvállalati üzletágát július 1-jétől. Gabriella 2001-ben csatlakozott a Microsoft Magyarország csapatához, és 2007-től a nagyvállalati üzletág telekommunikációs szegmensének élén állt, majd öt éve a lakossági üzletágért felelős regionális csapathoz csatlakozott, és 2013-tól vezette itthon azt. 2014-ben a teljesítményéért Platinum Club tagságot érdemelt ki a cégtől, majd 2015-ben megkapta a világszinten legkiválóbb vezető a lakossági üzletágban Polaris díjat.

A lakossági üzletág vezetését Szabó Péter veszi át július 15-től. Szabó 17 éves szakmai tapasztalattal, FMCG területről érkezik a vállalathoz. Korábban az Unilevernél dolgozott, ahol az utolsó három évben az Unilever Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina vezetője volt. Érdeklődésünkre, hogy Bábel elődje, Sagyibó Viktor hol, milyen poszton folytatja, cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ. Sagyibó facebook profilából azonban kiderül, hogy április óta már nem a Microsoftnál dolgozik.

Sagyibo-Viktor-Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Konica Minolta szállíthat Szegedre multifunkciós nyomdagépet

csü jún 23 , 2016
A Konica Minolta Magyarország Kft. nyerte a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, egy darab új, fekete színben nyomtató multifunkcionális másoló-, szkenner-, nyomdagép szállítására kiírt tenderét. A nyomdagépnek vadonatújnak kell lennie, mert az önkormányzat kikötötte, hogy nem lehet használt vagy kiállítási, szakmai bemutató termékek. A terméket a szállítónak be kell üzemelnie, […]