Alelnökválasztási-dömping az IVSZ-nél

szavazNyakunkon május 14-e, amikor az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Közgyűlést tart. Ezen az IVSZ tagjai a szokásos közgyűlési teendőkön túl elnökségi tagokat választanak majd. Négy pozíciót hirdettek meg a különböző tagozatoknál; három alelnöki és egy általános elnökségi helyet.

Az általános elnökségi tagságra Németh Mihály, T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese, valamint Wenczel Richárd aspirál, akinek a munkahelye formailag az EMC Magyarország Kft. Az alelnökök megbízatása három évre szól, míg az általános elnökségi tag mandátuma egy évre szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyarország mobilfizetésben jobb, mint a szomszédai

ked máj 13 , 2014
Boros Botond, a PayPal üzletfejlesztési menedzsere szerint Magyarországon a cseh és a lengyel átlagnál magasabb az okostelefonok elterjedtsége, azonban jelentősen alacsonyabb a táblagépek penetrációja. A PayPal felmérése szerint jelenleg Magyarországon minden tizedik online fizetés okostelefonról, és minden harmincadik történik táblagépről. Ezekkel a számokkal hazánk első helyen áll a régióban a […]

És még ez is...