Nem is menekülnek a Telenor felső vezetői

A napokban derült ki, hogy eladósorba került a Telenor magyarországi leányvállalata, s máris távozik az egyik felső vezető: a Telenortól igazolt ugyanis kereskedelmi vezetőt a hazai és a nemzetközi piac meghatározó telematikai szereplője, a WebEye.

A WebEye kereskedelmi igazgatóságának élére Tóth Leventét nevezték ki, aki korábban a Telenor üzleti értékesítési és marketing igazgatójaként dolgozott. Az új kereskedelmi- és marketing vezető, Tóth felső vezetőként több mint 12 évet töltött el multinacionális környezetben az ict/telekommunikáció iparágban, elsődlegesen a mobilkommunikációs szegmensben. Munkája mellett aktív közéleti tevékenységet is folytat. Tagja a Menedzserek Országos Szövetsége elnökségének. Fő feladata a WebEye stratégiai értékesítési- és marketing tevékenységek vezetése lesz – hazai és nemzetközi szinten egyaránt – annak érdekében, hogy a cég igazi multinacionális szolgáltatóvá váljon.

(Egy jól értesült olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy Tóth közel egy éve távozott a Telenortól, és információi szerint nagyjából négy hónapja dolgozik a WebEye-nál, ezért nem lehet összefüggés a távozása és a Telenor eladósorba kerülésével. Köszönjük az értesülést! -szerk-) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG a DeepThinQ technológiával erősít

ked jan 30 , 2018
Az LG Electronics (LG) a vállalat minden üzletágára kiterjeszti szabadalmazott gépi mélytanulás (deep learning) alapú mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI) technológiáját, amellyel az a célja, hogy meggyorsítsa a legújabb technológiával ellátott termékek piaci bevezetését. Az LG tavaly fejlesztette ki a DeepThinQ 1.0 platformot a cég koreai mesterségesintelligencia-laboratóriumában – az intézmény […]
agy