Rack&Roll: új készülékkel bővítette kínálatát az Eaton

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali interaktív UPS-termékválasztékát. Az 5SC sorozat új rack és rack/tower (RT) modelljei a már ismert tower modelleket kiegészítve lehetővé teszik, hogy a termékcsalád minden felmerülő igényt lefedjen az 500 VA és 3 kVA közötti teljesítménytartományban. A kompakt készülékek megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a biztonságos üzemeltetéshez az informatikai és az ipari alkalmazások széles körében, mint például szerverek, hálózati és tárolóeszközök, illetve banktechnikai berendezések működtetése. Az Eaton az 5SC sorozat még a legkisebb rackkal is kompatibilis: a Rack 1000/1500 modellek akár 500 mm-es szekrényekbe is optimálisan beilleszthetők. A kompakt toronymodellek jól használhatók integrált megoldásokhoz is, például jegykiadó és egyéb automatákhoz vagy ATM-ekhez, ahol a megbízható áramellátás kulcsfontosságú a folyamatban lévő tranzakció biztonságos befejezése érdekében.

Az 5SC sorozat tagjait úgy tervezték meg, hogy egyszerűen kezelhetők és felügyelhetők legyenek. Minden modell rendelkezik LCD-kezelőfelülettel, amely kijelzi a szünetmentes tápegység valós idejű állapotával, a terheléssel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos információkat és számos más beállítható paramétert. A tiszta szinuszos kimenet kompatibilitást biztosít a mai legérzékenyebb informatikai eszközökkel, és az állítható bemeneti hullámforma érzékenységének köszönhetően a szünetmentes tápegység speciális környezetekben is alkalmazható. A költségek minimalizálása és a termék élettartamának optimalizálása érdekében az 5SC sorozat az Eaton szabadalmaztatott ABM-technológiáját alkalmazza, amellyel az akkumulátor élettartama akár ötven százalékkal meghosszabbítható azáltal, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az akkumulátor újratöltését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

4G labort létesített a Vodafone az Óbudai Egyetemen, pedig az 5G a jövő

sze szept 27 , 2017
Megépült az Óbudai Egyetem 4G laborja a Vodafone Magyarország jóvoltából, így a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán működő Híradástechnika Intézet hallgatói már a gyakorlatban is végezhetnek méréseket a teszthálózaton. Az első félévtől működő új laborban eddig csak elméletben elsajátított tudásukat bővíthették a diákok. A 4G bázisállomás telepítésével a Vodafone célja olyan […]
5G, internet