A kábelezési költségek csökkentését ígéri a Siemens új Ethernet switch-e

siemens-ruggedcom-rsl910A Siemens a RUGGEDCOM RSL910 nevű eszközzel bővítette a cég robusztus hálózati komponenseket tartalmazó portfólióját.

A RUGGEDCOM RSL910 egy kompakt kivitelű Ethernet switch, amit kemény környezeti feltételek melletti működésre terveztek, ideértve a rendkívül változékony éghajlati és környezeti viszonyokat. Mivel elviseli a -40 és +85 Celsius fok közötti szélsőséges hőmérsékleteket, valamint kiváló rezgés- és ütésálló tulajdonságokkal rendelkezik, ez a berendezés nagy megbízhatóságot garantál olyan szállítási alkalmazások esetén, mint a vasút és az intelligens szállító rendszerek (ITS). A RUGGEDCOM RSL910 segít kielégíteni az út menti és pálya menti szekrények Ethernet technológiával kapcsolatos igényeit, kiküszöbölve a többpólusú átkapcsoló szerkezetek használatának szükségességét. Az ügyfelek a meglevő kéthuzalos rézkábelek újbóli felhasználásával csökkenthetik a kábelezési költségeket.

A két Gigabit SFP (kis formatényezőjű dugaszolható) és a két EoVDSL2 (Ethernet over VDSL2) felfele irányuló összeköttetés szükség esetén lehetővé teszi a száloptikára történő áttérést. A hat darab réz Fast Ethernet interfész segítségével a felhasználók több végberendezést is közvetlenül az RSL910-hez csatlakoztathatnak kiegészítő hálózati eszközök alkalmazása nélkül. A RUGGEDCOM RSL910 kompaktsága megkönnyíti a szűk terű kapcsolószekrényekben történő alkalmazást, továbbá a berendezés közvetlenül DIN-sínre is szerelhető. Annak érdekében, hogy tovább egyszerűsítsék a meglévő szekrényekbe történő telepítést, a RUGGEDCOM RSL910 több váltóáramú (AC) és egyenáramú (DC) bemeneti feszültségtartományt támogat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.