Pfuj: az alsónadrágjába rejtette az elrabolt mobilt

bilincsÁprilis 20-án 19 óra 45 perc körül Debrecenben, a Kőrösi Csoma utcába vendégségbe ment egy fiú, aki az egyik szobában lévő szekrényről ellopta a sértett mobiltelefonját, amit a ruházatába rejtett. A vendéglátó, egy 18 éves lány észrevette, hogy eltűnt a telefonja, ezért számon kérte a vendéget, azonban ő tagadta, hogy nála lenne a készülék. A fiatal lány meg akart győződni arról, hogy a fiúnál van-e a mobiltelefon. A fiatalember ezt megakadályozta, a sértett kezét lefogta, majd a házból elmenekült. A lány a fiú után futott, akit megpróbált visszatartani és közben folyamatosan kérte, hogy adja vissza a telefonját. Az elkövető ekkor megragadta az áldozat vállait és a földre lökte őt, majd elszaladt. A lány a szomszédban lakó férfitől kért segítséget, aki a fiú után sietett, közben pedig bejelentést tett a rendőrségre.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletese azonnal a helyszínre irányította a járőröket, akik a vendégszeretettel csúnyán visszaélő tolvajt a Sámsoni úton elfogták. A rendőrök az elkövető ruházatát átvizsgálták, amelynek során az alsónadrágjából előkerült az eltulajdonított mobiltelefon. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a debreceni lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyerő a korlátlan mobilinternet

hét ápr 25 , 2016
Mintegy negyvenezerre nőtt a UPC Magyarország mobil-előfizetőinek száma a szolgáltatás bevezetése, tavaly tavasz óta – közölte Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója. A szolgáltató tapasztalatai szerint az ügyfelek nagyra értékelik a korlátlan adatforgalmat kínáló mobilcsomagokat. Nem csoda, hogy a UPC ügyfelek átlagos havi adatforgalma a piaci átlag feletti, 2,5 gigabájt. […]