Nyerő a korlátlan mobilinternet

Magnus-TernsjoMintegy negyvenezerre nőtt a UPC Magyarország mobil-előfizetőinek száma a szolgáltatás bevezetése, tavaly tavasz óta – közölte Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója. A szolgáltató tapasztalatai szerint az ügyfelek nagyra értékelik a korlátlan adatforgalmat kínáló mobilcsomagokat. Nem csoda, hogy a UPC ügyfelek átlagos havi adatforgalma a piaci átlag feletti, 2,5 gigabájt. Herenyik Györgyi, a társaság termékmenedzsmentért felelős igazgatója elmondta: a mobilszolgáltatói piaci részesedés növelése mellett a vállalat célja, hogy az ügyfelek a televíziós, szélessávú internet- és vezetékes telefonszolgáltatásokat is a UPC-nél vegyék igénybe.

A nyilvánosan elérhető adatok szerint 2014-ben 58,89 milliárd forint árbevételt ért el a UPC, 1,6 százalékkal többet, mint az előző évben, a 2013. évi 14,33 milliárd forintos vesztesége pedig csaknem felére, 8,06 milliárd forintra csökkent 2014-ben.

3 comments to “Nyerő a korlátlan mobilinternet”
  1. Nem korlátlan a csomag.A torrentezőket először figyelmeztetik,hogy hagyják abba amit csinálnak és, ha tovább torrenteznek a figyelmeztetés ellenére szerződést bontanak velük.

    • Megérkezett a válasz:
      "A UPC az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amely mobil csomagjaiban korlátlan adatforgalmat biztosít. Ezeket a csomagokat magánszemély előfizetőinknek hoztuk létre, személyes használatra, melynek szabályait az ÁSZF-ünk tartalmazza. Vannak azonban olyan felhasználók, akik ezeket a szabályokat nem tartják be, és extrém, akár havi több száz GB mennyiségű adatot fogyasztanak. Őket udvarias SMS-ben kérjük meg, hogy kapcsolják be telefonjukon a wi-fi funkciót. Amennyiben ügyfelünk a harmadik kérésre sem változtat a felhasználáson, az ÁSZF értelmében kénytelenek vagyunk vele szerződést bontani."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.