Pénztárgépmizéria: az Alt Cash visszautasítja a rágalmakat

mergesxAz Alt Cash Kft. egy több mint húsz éve tisztességesen működő jó hírnévvel bíró cég, határozottan visszautasítja azt a vádat, hogy szándékosan olyan készüléket fejlesztett volna, amellyel csalni lehet. Az pedig, hogy „hackelhető” készüléket hirdetett volna szemen szedett hazugság és aljas rágalom — olvasható a társaság közleményében. E szerint a napokban betiltott pénztárgépük teljesíti a típusvizsgálat során az MKEH és NAV szakemberei által egyeztetett biztonsági szintet, de a felkért szakértők ezen túlmutató beavatkozást végeztek a pénztárgépen. A cég szerint a biztonsági rés megszüntetése napok alatt megoldható, ráadásul a megtalált biztonsági rést csak úgy lehet előidézni, ha szándékosan fizikailag megbontják a gépet.

A cég jó hírnevének bemocskolásáért azonnali helyreigazítást kér az Alt Cash az Indextől. „Az alaptalan vádakat visszautasítjuk, és helyreigazítás hiánya esetén azonnal jogi útra tereljük a szándékos hitelrontó kommunikáció miatt az Index újságíróját. További helyreigazítást követelünk az ügyfeleinkkel kötött szerződés valótlan állításaival kapcsolatban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Reding adatvédelmi paktumot szorgalmaz

sze jan 29 , 2014
ShareTweetPinShareKét év telt el azóta, hogy az Európai Bizottság az uniós adatvédelmi szabályok átfogó reformjára tett javaslatot annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a XXI. század kihívásainak. Viviane Reding alelnök, uniós jogérvényesülési biztos egy európai adatvédelmi paktum kidolgozására tett javaslatot. „Nem vehetjük félvállról az adatvédelem kérdését. Az Európai Parlament tudatában van […]

És még ez is...