P74: Hamarosan érkeznek a TCL új televíziói

TCL P74 televízióA TCL Electronics bejelentette a legújabb, Google TV és Game Master funkcióval rendelkező 4K HDR televízióinak európai piacra dobását.

A Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával ellátott új TCL P74 sorozat televíziói a 4K-s felbontás mellett, dinamikus mozgásmegjelenítéssel, a Wide Color Gamut több mint egymilliárd színárnyalatával rendelkeznek. Az új TCL P74 sorozatba a Game Master 2.0 (85 colos modellben) vagy a Game Master Pro 2.0 (98 colos modellben) funkcióit is beépítették az alkalmi és szenvedélyes játékosok igényeinek megfelelően. A TCL P74 sorozat HDMI 2.1 csatlakozója támogatja a magasabb felbontásokat a legjobb automatikus képbeállítások mellett, valamint az alacsonyabb késleltetést, a nagyobb átviteli sebességet és az optimalizált kapacitást – ezekkel jelentősen javítva a játékteljesítményt.

Az ALLM funkció lehetővé teszi, hogy a konzol vagy PC grafikus kártyája automatikusan átkapcsolja a TV-t játékmódra, így rendkívül alacsony a bemeneti késleltetés. A 98 hüvelykes modell továbbá natív módon támogatja a 144 Hz-es VR-t (a TV iparág legmagasabb szabványát), így egyenletesebb és szaggatásmentes játékélményt nyújt képtörés nélkül. Tovább fokozza a játékosok élményét a 120Hz Game Accelerator a 85 colos modellen, valamint a 240 Hz Game Accelerator a 98 colos mo-dellen, amelyek a gyorsan mozgó, akciódús jelenetek alatt tisztább, kevésbé elmosódott és egyenletesebb Full HD képteljesítményt biztosítanak, még autentikusabb és izgalmasabb világot teremtve.

Az új P74 sorozat 98 colos modelljét natív 144Hz-es frissítésre képes panellel és Motion Clarity Pro technológiával láttak el. A 98 hüvelykes modell a nagyobb basszusdinamika miatt beépített mélynyomóval rendelkező Onkyo 2.1 hangszóró-konfigurációval látták el. A sorozat készülékeinek keret nélküli kialakítása egy vékony fémbordűrrel egészül ki, optimálisan kihasználva a képernyőteret. A TCL P74 sorozat a legfejlettebb okostévé-rendszerrel érkezik (Google TV és beépített Google Assistant), több mint 700 000 filmet és sorozatepizódot kínálva az összes kedvenc streamingszolgáltatónktól egyetlen praktikus helyre rendezve és kategorizálva. Ráadásul a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a kedvenc tartalmaikhoz az integrált hangvezérlés használatával, közvetlenül a TV-hez beszélve, a kezük használata nélkül.

A P74 sorozat 85 colos (augusztustól) és 98 colos (szeptembertől) méretben lesz elérhető Európában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Németország 20 milliárd euróval csábítja a chipgyártókat

pén júl 28 , 2023
Németország körülbelül húsz milliárd euró beruházást tervez a félvezetőiparba az elkövetkező években – közölte a német gazdasági minisztérium. Az ország a világ chipgyártóit tudta vonzani gyárak alapítására azáltal, hogy támogatást nyújtott az EU chips-törvénye alapján, amelynek célja, hogy 2030-ra megduplázza és elérje a húsz százalékot az Európai Unió részesedése a […]
chip

És még ez is...