Megérkezett a HUAWEI nova Y70

HUAWEI nova Y70Júliustól érkezik a Huawei nova-szériájának új okostelefonja, a magyar vevők július 8-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y70-es modellt.

A HUAWEI nova Y70-et a gyártó 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel szerelte fel, amely a magas, 90,26 százalékos kijelző-test aránynak köszönhetően több tartalmat jelenít meg szélesebb nézetben. Az új készülék intelligens sötétítéssel és e-könyv-móddal védi a felhasználók szemét, valamint szükség esetén csökkenti a képernyő fényerejét és a színhőmérsékletet. A készülék tripla kamerarendszerrel rendelkezik, amelynek része egy 48 MP-es (f/1,8 rekesznyílás) nagy felbontású főkamera, egy 120°-os 5 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera. A nagy felbontású főkamera az optimalizált Huawei algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a dinamikatartományt, a 120°-os ultraszéles látószögű kamerának köszönhetően pedig több tartalom elfér egy felvételen. A mélységérzékelő kamera az újonnan kifejlesztett bokeh-algoritmussal pontosan meghatározza a téma távolságát és mélységét.

A HUAWEI nova Y70 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A 22,5 W-os HUAWEI SuperCharge töltőnek köszönhetően átlagos használat mellett elég hetente kétszer kell tölteni1. A készülék másik hasznos jellemzője, hogy 5V/1A2 kimenettel rendelkezik, így vezetékes fordított töltéssel akár powerbankként is használható HUAWEI okosórákkal, okoskarkötőkkel és okostelefonokkal. A HUAWEI nova Y70 4 GB-os telefonmemóriával rendelkezik, 128 GB-os tárolókapacitása pedig MicroSD-kártyák használatával 512 GB-ig növelhető. A készülék EROFTS szuper fájltömörítési technológiával is rendelkezik, amely minimalizálja a tárhelyhasználatot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Milyen vállalkozást érdemes indítani?

csü júl 14 , 2022
Cikkünkben összegyűjtöttünk számos hasznos vállalkozással kapcsolatos ötletet, melyek bármelyikébe érdemes belevágni 2022-ben. Természetesen a sikerhez nem elegendő önmagában az üzleti ötlet, hiszen feltétlenül szükség lesz hozzá rengeteg munkára és kitartásra. Mindenképpen olyan ötlet mellett érdemes dönteni, amit szívből lehet csinálni. Ugyanis feltétlenül szükség van motiválóerőre a kitartáshoz, így érhető el […]
billingo.hu