Kezdd egy appal a nappalt!

Most csúcskészülékeket nyerhetnek a Magyar Telekom mobilalkalmazás használói.

Nemrég kapott áttekinthetőbb, szemrevalóbb külsőt a Magyar Telekom saját fejlesztésű mobilalkalmazása, amelynek fő attrakciója, hogy minden előfizetés egyben, egyetlen jelszó és azonosító segítségével kezelhető. Módosíthatók a szolgáltatások, előfizetések, gyorsan és könnyen befizethetők a számlák – mindez pedig lerövidíti az ügyintézésre fordítandó időt, és átláthatóbbá, követhetőbbé teszi a befizetés menetét is. Ha mindez nem lenne elég, most a szolgáltató újabb komoly érvet sorakoztat fel az alkalmazás használata mellett: aki december 31-ig belép, elmúlt 18 éves, rendelkezik lakossági mobil és/vagy otthoni előfizetéssel és megfelel a játékszabályzatban foglaltaknak, sorsoláson vesz részt.

Ennek nyertesei a legújabb csúcseszközökkel – egyebek között Huawei P20 Pro és Samsung A7 okostelefonokkal, Huawei Watch 2 eSIM okosórákkal és JBL hangszórókkal – lehetnek gazdagabbak. A nyereményjátékban 2018. december 7-én és 14-én, valamint 2019. január 4-én sorsolnak. Aki az év utolsó hónapjában egy alkalommal belép az alkalmazásba, az ezt az időpontot követő összes sorsoláson részt vesz. (Ez azokra is vonatkozik, akik egy előző sorsoláson már nyertek.) Minden ügyfél annyi előfizetéssel kerül be a sorsolásba, ahány előfizetését regisztrálta az alkalmazásban. Tehát minél több előfizetését kezeli valaki az alkalmazásban, annál nagyobbak a nyerési esélyei. (A címben elkövetett kínrímért ez úton kérünk elnézést! A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre alapítványokat is támogathatnak a Díjnet ügyfelei

ked dec 11 , 2018
Decembertől a közüzemi számlák befizetése mellett alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten, az ehhez szükséges komplex informatikai rendszer kiépítésére a társaság ötmillió forintot költött – közölte a Díjnet. Tájékoztatásuk szerint az új adományozási szolgáltatás bevezetését követő néhány napban 18 alapítvány már több mint kétmillió forint támogatást kapott. A cég […]
Díjnet

És még ez is...