Ősz: kampányol a Direct One

Egy fél mozijegy áráért egy teljes hónapig nézhetnek sorozatokat, filmeket, híreket, sportműsorokat és egyéb műsorokat a Direct One kínálatából azok, akik most fizetnek elő a szolgáltatónál.

A Direct One egy hónapra mindössze 1290 forintos előfizetési díjjal várja új előfizetőit. Akik az ünnepek előtti és az év végi rohanásban megpihennének, összegyűjtenék maguk köré családtagjaikat egy közös filmnézésre vagy felmelegednének egy forró kakaó, némi pattogatott kukorica és kedvenc sorozatuk mellett, azok számára a leges-leges-legvonzóbb ajánlatot kínálja most a Direct One.

Emma Thompson az Évek alatt félelmetes miniszterelnöknőjeként ordítja az arcunkba: csak 1290 forint. A Direct One kampányában legsikeresebb sorozatai, többek között az Évek alatt, a Varsó királya és a Szélhámos páros ikonikus jeleneteinek humoros újraszinkronizálásával hívja fel a figyelmet az ajánlatra. Akik most fizetnek elő, egy nyereményjátékban is részt vehetnek, amelyen többek között a mozizáshoz elengedhetetlen pattogatott kukorica sütő gépezetek találnak majd gazdára.

Direct One autumn campaignA Direct One is megpróbál lépést tartani a tartalomfogyasztási szokások változásaival, hiszen ma már sokan okostelefonon, nem az adás időpontjában nézik meg a műsorokat: nekik jelent megoldást a szolgáltató platformja, az előfizetők számára ingyenesen elérhető Direct Now app, ahol számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható. Az applikációban 84 csatorna érhető el mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár öt különböző műsort öt különböző eszközön kövessenek.

Csak óvatosan! Mielőtt szerződést kötsz tájékozódj, hogy az egy hónap lejárta után mekkora előfizetési díjat fognak kiszámlázni neked! A -szerk- megjegyzése.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Balczó a Magyar Posta élén

sze nov 9 , 2022
A gazdaságfejlesztési miniszter Balczó Barnabást javasolja a Magyar Posta vezetőjének. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Balczót jelöli a Magyar Posta Zrt. igazgatósági tagjának, valamint azt a tulajdonosi javaslatot tette a Magyar Posta igazgatósága számára, hogy a jelöltet nevezze ki új elnök-vezérigazgatónak. Az új vezető közigazgatási tapasztalata mellett az MFB Invest Zrt. […]
Balczó Barnabás