Öt érv a privát felhő mellett: fejlesztés és tesztelés

felhoA SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei.

A fejlesztők és minőségbiztosítási tesztelő mérnökök tipikus és tapasztalt privátfelhő-felhasználóknak számítanak. Fejlesztéseknél folyamatos szükség van erőforrásokra, illetve ezek dinamikus konfigurálására. A minőségbiztosítási folyamatok pedig sok szerver együttes elérését igénylik a teszteléshez és a terhelés méréséhez, de csak időszakosan. Azzal, hogy a privát felhő megosztott erőforráshalmazt kínál igény szerint, a fejlesztés és a minőségbiztosítás számára is lehetővé teszi az erőforrások kiosztását, amikor azokra szükség van, és ezek a munka befejeztével egyszerűen vissza is vonhatók. A hatékonyabb fejlesztési környezetnek köszönhetően gyorsabbá válik a fejlesztés és ezáltal az új alkalmazások bevezetése is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lebukott a mobiltelefon-lopás "Bonnie és Clyde-ja"

hét okt 26 , 2015
Lopás miatt bíróság elé állította a Salgótarjáni Járási Ügyészség azt a 26 éves, Nógrád megyei férfit és 36 éves nőt, akik egy áruházból egy órán belül két mobiltelefont loptak el. A férfi 2015. szeptember 3-án, délután negyed kettő körül egy, a megyeszékhelyen található hipermarketből ellopott egy érintőképernyős mobiltelefont. A telefont […]