Törökországban (is) épít adatközpontot az Oracle

Az Oracle bejelentette, hogy a következő hat hónap során három új adatközpont-régiót hoz létre ezeken a helyszíneken: Restonban (Virginia, USA), Londonban és Törökországban.

Az új adatközpont-régiókat 2017 közepén kapcsolják be az Oracle felhő-hálózatába. Az Oracle felhő adatközpontjai régiókba szerveződnek, amelyek legalább három, nagy sávszélességű, egymástól több kilométer fizikai távolságban elhelyezett, maximálisan hibatűrő helyszínből állnak. Ez az elrendezés maximális biztonságot és elérhetőséget biztosít az ügyfelek adatai és alkalmazásai számára. Az új helyszínekkel együtt az Oracle már 29 ilyen régióval rendelkezik világszerte, amelyeknek száma így az utóbbi 24 hónapban megduplázódott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Használd a QNAP NAS-t vezeték nélküli központként a WirelessAP Station applikációnkkal

vas jan 22 , 2017
A QNAP Systems bejelentette a WirelessAP Station alkalmazást, amellyel a QNAP NAS-t kiegészítve egy PCIe vezeték nélküli hálózati adapterrel, wireless bázisállomásként használhatunk. A QNAP újítási és áttörő fejlesztései számos elismerést kaptak a 2017 CES alkalmával. „A WirelessAP Station-nel a felhasználók közvetlenül csatlakozhatnak a NAS-ra és érhetik el adataikat az egyéb hálózati […]
wifi

Friss, ropogós