Csábos nők fejik a balekokat a Skype-on

sikolyA Microsoft online kommunikációs hálózata sok csalónak biztosít játszóteret, beleértve olyan nőket is, akik némi bájolgással elérik a férfiaknál, hogy vetkőzzenek nekik a kamera előtt, majd azzal zsarolják meg őket, hogy nyilvánosan megosztják a kompromittáló képeket — írja a virusirto.hu. Az ilyen akciókat persze vonzó nők hajtják végre, és olyan Skype felhasználókat vesznek célba, akiknek a profilja jelzi, hogy az “erősebb” nem tagjai. Egy kis mézes-mázas csevegéssel ráveszik az áldozatot, hogy mutasson meg olyan testrészeket is, amit inkább csak intim szituációban szokás, majd pénzt kérnek a felvételek visszatartásáért.

A zsarolás valóságos, mivel rögzítik a teljes videocsevegést, és ha ilyen erős bizonyítékkal kell szembenézni, a legtöbb áldozat valószínűleg teljesíti a követelést, különösen, ha még azzal is megfenyegetik, hogy a videót vagy képeket online is közzéteszik olyan látogatott helyeken, mint a Youtube, ahol az egész világ láthatná a…  tudjuk mijüket. A legrosszabb az egészben, hogy a zsarolás nem áll le az első kifizetés után, később is felveszik a kapcsolatot az áldozatokkal, további összegeket követelve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: állítsd lopakodó üzemmódba

hét jún 22 , 2015
A telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a dualsimsmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit. 3. tipp: Némítsuk le a telefont Egy hangosan […]