Öt érv a bérelt vonal mellett III.

 

Az ACE Telecom öt érvet sorakoztatott fel, hogy miért érdemes akár egy kis- vagy közepes vállalkozásnak is bérelt vonali internetet használni.
Az igazi széles sáv szimmetrikus
A sáv szélessége azonban korántsem az egyetlen fontos tényező. Ha az internetkapcsolat nem szimmetrikus, vagyis a feltöltés és a letöltés sebessége nem egyezik meg egymással, akkor a feltöltési oldal túlterhelése akár a letöltést is akadályozhatja. Mintha a szemben tempózók arrébb tolnák a köteleket, ezzel lassítva a másik sávban úszókat. A bérelt vonal esetében a feltöltés és a letöltés sebessége megegyezik, így nem fordulhat elő, hogy egy nagyobb fájl küldése lassítja a böngészést vagy más interneten végzett munkafolyamatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Öt érv a bérelt vonal mellett IV.

szo ápr 6 , 2013
  Az ACE Telecom öt érvet sorakoztatott fel, hogy miért érdemes akár egy kis- vagy közepes vállalkozásnak is bérelt vonali internetet használni. Magas rendelkezésre állás Az internetalapú működés esetében kiemelt fontosságú a rendelkezésre állás, hiszen még egy kisebb vállalkozásnál is azzal járhat a hálózati kapcsolat kiesése, hogy a munkatársak nem […]
ZX-81

És még ez is...