Fekete péntek: minden korábbinál több látogató az Extreme Digitálnál

BlackFridaySoha nem keresték fel annyian az Extreme Digital webáruházát, mint a 2015. november 20-ára időzített Black Friday-en. Bár a hatalmas érdeklődés, és néhány kibertámadás nyomán az oldalon egyidejűleg rendelni és fizetni képes felhasználók számát korlátozni kellett, kora délutánra így is több ezer darab talált gazdára a legnépszerűbb termékkategóriákból. A legnépszerűbb termékkategóriákból kilenc óra alatt az alábbi mennyiség kelt el: hatezer okostelefon, kétezer táblagép és televízió, ezer játékkonzol és hatszáz pár Converse cipő. Ugyanakkor jócskán emelkedtek a hétköznapokon egyébként nem kiemelkedő forgalmú termékkategóriák eladásai is. Ezek közül a legnagyobb érdeklődés a divatcikkek és cipők, valamint a felső kategóriás háztartási berendezések (sütők, szárítógépek, mosogatógépek) iránt mutatkozik.

A jövő héten rajtoló karácsonyi vásárlási szezon miatt megháromszorozták az Extreme Digital raktáraiban dolgozók számát. Ők a mostani hétvégén biztosan nem fognak unatkozni, mivel a Black Friday-en beérkezett rendelések közül tízezer terméket csomagolnak be, hogy azok hétfőn útnak indulhassanak megrendelőikhez. A tervek szerint a jövő hét végéig mindenki kézhez kapja majd akciós áron megrendelt árucikkeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyszerűbbé válik az e-számlák kezelése

hét nov 23 , 2015
Az Adobe szoftverei immár az alapértelmezett beállításokkal elfogadják az Európai Unió területén működő, bejegyzett szolgáltatók minősített tanúsítványait és időbélyegeit – áll a NetLock Kft. közleményében. Ez azt jelenti, hogy a magyar hitelesítés-szolgáltatók által kibocsátott minősített tanúsítványokkal hitelesített PDF dokumentumok, mint például az e-számlák vagy a szerződések a megnyitás pillanatában automatikusan […]