Munkaszervező zenészkatalógus indult

Elindult Magyarország első online munkaszervező zenészkatalógusát. Az Inspired Selection által fejlesztett webes rendszer lehetőséget ad a zenészeknek, hogy ingyenesen regisztráljanak és létrehozzák profiljukat. A regisztráció során megadhatják személyes adataikat, zenei végzettségüket és szakmai tapasztalataikat. Az oldalra professzionális komolyzene, könnyűzene, etno és népi hangszeresek jelentkezését várják. A tagok számára személyre szabott bel- és külföldi munkalehetőségeket kínálnak – közölték a szervezők.

“A regisztrált zenészek egyedi szakmai értékelést kapnak, amely bár nem nyilvános, de nagyban hozzájárul, kinek és milyen munkalehetőségeket kínálhatnak a jövőben. Klasszikus zenészeknek évi négy alkalommal rendeznek stúdiógyakorlati meghallgatásokat és filmzenei workshopokat is indítanak” – írták. A díjmentes regisztráció a hazai és a határon túli magyar professzionális zenészek számára egyaránt nyitott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Év végére minden háztartásban elérhető lesz a "szupergyors", 30 megabites internet

hét febr 5 , 2018
Az idei év végére minden magyar háztartásban elérhető lesz a szupergyors, legalább 30 megabit másodpercenkénti (Mbps) adatátviteli sebességű internetszolgáltatás – mondta az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár. Kara Ákos emlékeztetett: a kormány 2014-ben azzal a céllal indította el a programot, hogy az Európai Unió országai közül elsőként Magyarországon épüljön ki […]

Friss, ropogós